T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - ŞEHİT MEHMET GÜDER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

2023 5. SINIF KAYIT KABUL SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Ortaokula öğrenci alımına yönelik olarak 21 Mayıs Pazar Günü Saat 10.30'da gerçekleştirmiş olduğumuz "Proje İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf Öğrenci Kabul Sınavı"nın sonuçları belli oldu. Sınava giren öğrencinizin sonucunu öğrenmek için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız ve TC kimlik numarası ile giriş yapınız. 

 

21 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 5. Sınıf Öğrenci Seçme Sınavı sonuçları belli oldu.

Lütfen açıklamaları dikkatlice okuyunuz. 

Sınava giren öğrencilerden ilk 72'si ASİL kayıt hakkı kazanmıştır. Asil kayıt hakkı kazanan öğrencilerden, kayıt hakkından vazgeçen ya da başka sebeplerle kayıt yaptırmayanlar olursa onların yerine, yine puan sırası üstünlüğüne göre 73. kişiden itibaren yedek adaylardan kayıt alınacaktır. 

Önemle hatırlatırız ki; sınav sonucunda kayıt hakkı kazanamayan öğrencilerin başka hiçbir yol ya da yöntemle (Referans, tanıdık, aracı, bağış vs.) proje ortaookula kaydının alınması mümkün değildir. Burada, 10 yaşındaki çocuklarımızın hakkı söz konusudur ve kazananlar tamamen kendi emekleri ve hakları ile bu okula kayıt hakkı elde etmiştir. Bu konuda hassasiyet gösterilmesi ve sonuca razı olunması gerekmektedir. Sonuçlar ve listeler hem web sitemizde yayınlanacak hem de okul girişinde açık bir şekilde asılıp ilan edilecektir. Süreç şeffaf ve halka açık bir şekilde yürütülmektedir. 

Sınav sonucuna göre hak kazanan öğrencilerimizin okula kayıt işlemleri belirli bir plan dahilinde ve randevu usulü ile 30 Mayıs - 2 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt süreci ve istenen evraklarla ilgili duyuru ayrıca yayınlanacaktır, lütfen web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip ediniz. (Belirtilen tarihler dışında öğrenci kaydı yapılamayacaktır.)

 

SINAV SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

(Detaylı karne ve sıranız için yukarıdaki linke TC kimlik numarsı ile giriş yaptıktan sol alt köşedeki karne yazdır kısmına tıklamanız gerekmektedir)

 

Okulumuza kayıt hakkı kazanan sevgili öğrencilerimizi tebrik ederiz, ailemize hoşgeldiniz. Kayıt hakkı kazanamayan öğrencilerimize de bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz. 

 

ÖNEMLİ NOT: Sonuç ekranına girilmesi gereken TC kimlik numarası öğrencinin optik forma kodladığı tc no olmalıdır. Öğrenci sınavda yanlış kodlama yaptıysa doğru TC kimlik no girseniz bile sonuç ekranını göremezsiniz. Sonuç listesine aşağıdaki yazıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

 

 

5. SINIF KABUL SINAVI SONUÇ LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ 



04-04-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.05.2023 - Güncelleme: 24.05.2023 15:43 - Görüntülenme: 3622
  Beğen | 33  kişi beğendi