T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - ŞEHİT MEHMET GÜDER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

8. SINIF ŞUBE LİSTESİ (GÜNCEL)

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında LGS'ye hazırlanacak ve bu yıl 8. sınıfta öğrenim görecek olan öğrencilerimizin sınıfları; merkezi sınava daha iyi hazırlanabilme imkanının sağlanabilmesi, disiplin ve düzenin ilk andan itibaren korunabilmesi ve motivasyonun üst düzeyde tutulması maksadıyla Şube Öğretmenler Kurulu kararı ile güncellenmiştir. 

 

Bir önceki yılın(2021-2022) ağırlıklı yıl sonu başarı ortalamalarına göre; tüm sınıflar akademik başarı açısından birbirine eşit olacak şekilde düzenlenmiştir. Dolayısıyla tüm sınıfların başarı düzeyi birbirine eşittir, öğrencinin şubesinin hangisi olduğunun önemi yoktur.

 

LGS hazırlık sürecindeki öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim görmeleri ve düzenin korunması maksadıyla yapılan sınıf değişikliği işleminde, istisna tutulan hiçbir öğrenci yoktur. 

 

Önemle hatırlatırız ki; bu düzenlemeden sonra bireysel sınıf değişikliği talepleri kesinlikle dikkate alınmayacak, hiçbir şekilde dış müdahaleye izin verilmeyecek ve eğitim öğretim dönemi bu şekilde tamamlanacaktır.

 

Velilerimizden ve öğrencilerimizden bu noktada hassasiyet bekler, sınava hazırlık sürecindeki öğrencilerimize başarılar dileriz.

 

NOT: Yayınlanan listede 8-B sınıfı 25 kişi olarak gözükmektedir. Fakat o sınıftaki bir öncenin şehir dışı nakil talebi tarafımızca onaylanmıştır. Yeni okulu naklini kabul ettiği anda bizim sistemimizden düşecektir. 8. sınıflarımız 24*4 toplam 96 öğrenciden müteşekkildir. 

 

 

GÜNCEL SINIF LİSTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.09.2022 - Güncelleme: 11.09.2022 22:54 - Görüntülenme: 588
  Beğen | 0  kişi beğendi