Etiket Sonuçları: nakil kabul sınavı

May

Bilindiği gibi okulumuzun Ortaokul bölümü, 2018 yılından bu yana 'Proje Ortaokulu' olarak 5. Sınıfa sadece sınavla öğrenci almaktadır. Ara sınıflarda ise (6, 7 ve 8) nakil yoluyla ayrılan öğrencilerden boşalan kontenjanlar için, 'Ara Sınıf Nakil Kabul Sınavı' yapılarak öğrenci alımı gerçekleştirilmektedir. Yapılan sınav vesilesiyle, öğrenci alımında eşit ve adil bir ölçüt belirlenmekte ve nakil yoluyla kabuller "sadece sınav sonuçlarına göre" yapılmaktadır. Mevcutta Ortaokulumuzda sadece 7. sınıflarda boş kontenjan bulunmaktadır ve sadece bu kademe için nakil kabul sınavı yapılacaktır.2024-2025 Eğitim Öğretim yılında 8. Sınıfı okulumuzda okumak isteyen öğrenciler için 'Nakil Kabul Sınavı'na başvuru yapmak isteyen velilerimizin aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okumalarını tavsiye ederiz.

Ağu

Bilindiği gibi okulumuzun Ortaokul bölümü, 2018 yılından bu yana 'Proje Ortaokulu' olarak 5. Sınıfa sadece sınavla öğrenci almaktadır. Ara sınıflarda ise (6, 7 ve 8) nakil yoluyla ayrılan öğrencilerden boşalan kontenjanlar için, 'Ara Sınıf Nakil Kabul Sınavı' yapılarak öğrenci alımı gerçekleştirilmektedir. Yapılan sınav vesilesiyle, öğrenci alımında eşit ve adil bir ölçüt belirlenmekte ve nakil yoluyla kabuller sadece sınav sonuçlarına göre yapılmaktadır. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için 'Ortaokul Ara Sınıf Nakil Kabul Sınavı'na başvuru yapmak isteyen velilerimizin aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okumalarını tavsiye ederiz.