Milli Savunma Üniversitesine Gezi düzenledik

06-03-202406-03-202406-03-2024

Milli Savuma Üniversitesi Gezisi

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Türkiye’nin önde gelen askeri eğitim kurumlarından biridir. Hem askeri hem de sivil alanda eğitim veren üniversitemiz, stratejik öneme sahip birçok bölümde nitelikli öğrencilere kapılarını açmaktadır.

Neden MSÜ?

• Askeri Eğitim: MSÜ, subay, astsubay ve sivil öğrencilere askeri eğitim sunar. Askeri disiplin, liderlik ve vatanseverlik değerleri burada öğretilir.

• Teknoloji ve Mühendislik: MSÜ, mühendislik, bilgisayar bilimi ve diğer teknik alanlarda güçlü bir eğitim verir. Savunma sanayisine katkıda bulunmak isteyen öğrenciler için ideal bir seçenektir.

• Stratejik Araştırmalar: MSÜ, ulusal ve uluslararası güvenlik konularında araştırmalar yapar. Öğrenciler, bu alanlarda uzmanlaşabilir ve geleceğin liderleri olabilir.

Gezi Detayları

Tarih: Gezi tarihi 26 ocak 2024’te olacak.

Program: Kampüs turu, laboratuvar ziyaretleri, öğrenci kulüpleri tanıtımları ve öğretim üyeleriyle sohbetler içerecek.

Katılım Koşulları: Tüm lise ve üniversite öğrencileri davetlidir.

Nasıl Katılabilirsiniz?

Geziye katılmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Başvuru: Üniversitemizin resmi web sitesinden başvuru formunu doldurun.
  2. Onay: Başvurunuz onaylandığında size bilgilendirme yapılacaktır.
  3. Hazırlık: Gezi günü için hazırlıklı gelin ve merak ettiğiniz soruları sormaktan çekinmeyin!

Milli Savunma Üniversitesi’ni yakından tanımak ve kampüsümüzü gezmek için bu fırsatı kaçırmayın! Hepinizi bekliyoruz

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 10:36 - Görüntülenme: 48