T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - ŞEHİT MEHMET GÜDER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

ORTAOKUL NAKİL KABUL SINAVI HAKKINDA

Proje Ortaokulu 6-7 ve 8. sınıflarda oluşan boş kontenjanlar için 31 Ağustos 2023 Perşembe günü "Nakil Kabul Sınavı" yapılacaktır. Nakiller yaz dönemlerinde yapıldığı için boş kontenjan sayısı henüz belli değildir. Nakil Kabul Sınavı ile ilgili duyuru ve yönerge, sınavdan bir hafta önce okulumuzun resmi web sitesinde yayınlanacaktır. Sınava ön kayıt için lütfen aşağıdaki bağlantıda yer alan formu eksiksiz doldurunuz. 

Sınav ve değerlendirme, okulumuz 'Nakil Kabul Komisyonu' gözetiminde yapılacaktır. Proje okulumuza 5.Sınıftan itibaren sınavla öğrenci alımı yapıldığı için, okulun akademik başarı seviyesini ve sınıf ortalamasını korumak adına sınavda 'taban puan ve genel net' barajı konulmaktadır. Boş kontenjan kalmış olsa dahi, belirlenen taban puanın altında kalan öğrenciler proje okuluna kayıt hakkı kazanamazlar. (Detaylar sınav duyurusunda paylaşılacaktır)

NOT: 5. Sınıf Kayıt Kabul Sınavımız 21 Mayıs 2023 tarihinde yapılmış olup 5. Sınıf için kayıtlar tamamlanmıştır. Okulumuz, 5. Sınıf kabulünde olduğu gibi, ara sınıflarda oluşabilecek boş kontenjanlar için de 'sadece sınavla' öğrenci almaktadır.       


NAKİL KABUL SINAVINA ÖN KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ  

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.08.2023 - Güncelleme: 03.08.2023 16:16 - Görüntülenme: 880
  Beğen | 9  kişi beğendi