TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZDA 18 PROJE SERGİLENDİ

Okulumuzda her yıl düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı 12-13 Mayıs 2022 tarihlerinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz tarafından danışman öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan araştırma ve uygulamalardan oluşan 18 projenin sergilendiği fuarın açılışı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Bozkurt, TÜBİTAK İlçe Temsilcisi Leyla Arattan, İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin palabıyık, okul müdürleri ile okul ve kurumlardan yönetici, öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Açılış kurdelesinin kesilmesini takiben sergilenen çalışmaların yer aldığı stantlar, davetliler tarafından tek tek gezilirken, öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından projeleri hakkında bilgiler sunuldu.

Yayın: 16.05.2022 - Güncelleme: 16.05.2022 10:50 - Görüntülenme: 213