T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - ŞEHİT MEHMET GÜDER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

"YALNIZ DEĞİLSİN KARDEŞİM"

06 Şubat 2023 tarihinde Ülkemizde 10 ilimizi kapsayan “Yüzyılın Felaketi” depreminden etkilenen tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, ölenlere Allah’ tan Rahmet, Yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Millet olarak her afette yaraların sarılmasında gösterilen üstün gayret ve emsalsiz dirayetle İnşAllah bu felaketinde üstesinde kısa sürede gelmiş olacağız. Bizler bu felaketten etkilenen bölgelerde bulunan yurttaşlarımız için çeşitli yardım kampanyaları düzenledik ve yerlerine ulaştırılmalarını sağladık.

Bugün Şehit Mehmet Güder Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, okulumuzla eşleştirilen ve Kardeş Okul olarak belirlenen okulumuzda bulunan öğrenci kardeşlerimiz için bir yardım NAKDİ yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz. “Zincir Market Alışveriş Kartları” da kabul edilmektedir.

“Mallarını Allah yolunda infak edenlerin örneği yedi başak bitiren, her bir başakta yüz tane bulunan bir tek tanenin örneği gibidir. Allah, dilediğine kat kat arttırır. Allah (ihsanı) bol olandır, bilendir”. (Bakara 261)

“Onlar, namazı dosdoğru kılarlar ve kendilerine rızık olarak verdiklerimizden infak ederler”. (Enfal 3)

Rabbimizin emri uyarınca tüm öğrenci ve velilerimizi içinde bulunduğumuz Ramazan ayında bu anlamlı yardım kampanyasına davet ediyoruz.

Rabbim yaptığımız tüm ibadetlerimiz kabul buyursun.

Bağışlarınız için Okul Aile Birliği Başkanı Senem DOĞAN la iletişime geçebilirsiniz

NOT: Açıklama kısmına “ Kardeş Okul Yardım Kampanyası “ yazarak gönderelim.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.03.2023 - Güncelleme: 28.03.2023 10:11 - Görüntülenme: 147
  Beğen | 0  kişi beğendi