İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - ŞEHİT MEHMET GÜDER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Mrt

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan 11 ayın sultanı ya Şehr-i Ramazan Hoşgeldin! Ruhlаrımız huzur bulsun, sоfrаlаrımız аnlаm dоlsun, Ramazan аyımız mübarek olsun.

Hayırlı Ramazanlar...

Mrt

Okulumuza adını veren 15 Temmuz Şehidimiz Mehmet Güder ve kıymetli eşi Ayten Güder Annemiz adına Orta Afrika Ülkesi Kamerun'un kırsal bir bölgesinde yaptırılan su kuyumuz dualarla hizmete girdi.

Ekm

Okulumuzda yapılacak ortak sınavlarda uygulanacak  SINAV SENARYOLARI aşağıda ders bazında belirtilmiştir. Konu soru dağılımlarını içeren sınav senaryolarını dikkatlice incelemeniz hususunu hatırlatırız. Ortak sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Haz

Perşembe akşamları düzenledigimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz Pansiyon Hasbihallerinde Bakırköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Yusuf Erkul hocamızı misafir ettik.

Haz

Geleneksel hâle getirdiğimiz ve Perşembe akşamları düzenlediğimiz "Pansiyon Hasbihâli ve İkram" programımızda Bahçelievler Uluslararası Şehit Mehmet Karaaslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü, Eğitimci Yazar Abdülbaki Murat hocamızı misafir ettik.