Mrt

Okulumuz ortaokul bölümü, Küçükçekmece'deki ilk ve tek Erkek Proje İmam Hatip Ortaokuludur. Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulları bünyesinde bulunan İmam Hatip Ortaokullarına öğrenci alımı ise 'sadece sınavla' yapılmaktadır. 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı için okulumuza merkezi sınavla toplam 72 erkek öğrenci alınacaktır. Sınava girecek öğrencilerin ve velilerinin aşağıda bulunan açıklamaları dikkatlice okumalarını tavsiye ederiz. (Sayfanın en altındaki ön başvuru formunu doldurmayı unutmayınız)

Ara

Okulumuzda üniversite hazırlık çalışmaları kapsamında Eğitime Destek Programı öğrenci ve velilerimizin kullanımına açılmıştır. Uygulamayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Eyl

04.12.2023 Tarihli Yeni Ders Programımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl

31 Ağustos 2023 Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz 'Nakil Kabul Sınavı' sonuçları belli oldu. Lütfen aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz.

Ağu

Bilindiği gibi okulumuzun Ortaokul bölümü, 2018 yılından bu yana 'Proje Ortaokulu' olarak 5. Sınıfa sadece sınavla öğrenci almaktadır. Ara sınıflarda ise (6, 7 ve 8) nakil yoluyla ayrılan öğrencilerden boşalan kontenjanlar için, 'Ara Sınıf Nakil Kabul Sınavı' yapılarak öğrenci alımı gerçekleştirilmektedir. Yapılan sınav vesilesiyle, öğrenci alımında eşit ve adil bir ölçüt belirlenmekte ve nakil yoluyla kabuller sadece sınav sonuçlarına göre yapılmaktadır. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için 'Ortaokul Ara Sınıf Nakil Kabul Sınavı'na başvuru yapmak isteyen velilerimizin aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okumalarını tavsiye ederiz.

Ağu

Öğretmen ve öğrenci DYK başvuruları 25-28 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınacaktır.

Ağu

Proje Ortaokulu 6-7 ve 8. sınıflarda oluşan boş kontenjanlar için 31 Ağustos 2023 Perşembe günü "Nakil Kabul Sınavı" yapılacaktır. Nakiller yaz dönemlerinde yapıldığı için boş kontenjan sayısı henüz belli değildir. Nakil Kabul Sınavı ile ilgili duyuru ve yönerge, sınavdan bir hafta önce okulumuzun resmi web sitesinde yayınlanacaktır. Sınava ön kayıt için lütfen aşağıdaki bağlantıda yer alan formu eksiksiz doldurunuz.

Haz

Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulumuz bünyesinde bulunan ortaokul 5. sınıf için 21 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan öğrenci seçme sınavının ardından okulumuzda eğitim görmeye hak kazanan 72 öğrencinin kurumumuza kaydı 30 Mayıs-9 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılmış olup, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için kayıt süreci başarı ile tamamlanmıştır.

May

21 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirdiğimiz Proje İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf Kabul Sınavı neticesinde başarı göstererek okulumuzda öğrenim görmeye hak kazanan 72 öğrencimizi tebrik eder, velilerimizin aşağıdaki hatırlatmaları dikkatlice okumalarını tavsiye ederiz.

May

Ortaokula öğrenci alımına yönelik olarak 21 Mayıs Pazar Günü Saat 10.30'da gerçekleştirmiş olduğumuz "Proje İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf Öğrenci Kabul Sınavı"nın sonuçları belli oldu. Sınava giren öğrencinizin sonucunu öğrenmek için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız ve TC kimlik numarası ile giriş yapınız.

Nis

Okulumuz ortaokul bölümü, Küçükçekmece'deki ilk ve tek Erkek Proje İmam Hatip Ortaokuludur. Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulları bünyesinde bulunan İmam Hatip Ortaokullarına öğrenci alımı ise 'sadece sınavla' yapılmaktadır. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için okulumuza merkezi sınavla toplam 72 erkek öğrenci alınacaktır. Sınava girecek öğrencilerin ve velilerinin aşağıda bulunan açıklamaları dikkatlice okumalarını tavsiye ederiz. (Sayfanın en altındaki ön başvuru formunu doldurmayı unutmayınız)

Şbt

2 Şubat 2023 Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz 'Ara Sınıf Nakil Kabul Sınavı' sonuçları belli oldu. Lütfen aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz.