ŞEHİT MEHMET GÜDER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Atakent Mh. Soyak Olimpiakent Sitesi 228. Sk. No4 Küçükçekmece/İSTANBUL
Vizyon
Yetiştirdiği öğrencilerle toplumda saygı ve güven uyandıran, Kültürel mirasımızın farkına varıp değerlendirilmesinde öncülük eden,sosyal ve kültürel faaliyetler ile adından söz ettiren, modern teknolojiyi kullanarak takip eden, ülkemizin geleceğinde kendinden söz ettiren bir eğitim ve öğretim kurumu olmak.
Misyon
Milli ve manevi değerlerini önceleyen, üst düzey mesleki yeterliliğe sahip, Dini kaynakları okuyup yorumlayabilen birikimli,gelişime açık lider ve Türkiye Cumhuriyetinin geleceğini şekillendirebilecek akademik donanıma sahip öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
2016/2017 Eğitim öğretim yılı Okul sporları Şehit Ömer Halisdemir sezonu oryantring yıldız erkekler il birinciliği, genç erkekler il üçünçüğü ve küçük erkekler il üçüncülüğü
Otopark:1
Öğretim Şekli :Okulumuzda tekli öğretim yapılmaktadır.
08:50/15:30
1. Yabancı dil: İngilizce 2. Yabancı dil: Arapça
68 Öğrenci kapasiteli pansiyonumuz bulunmaktadır.
Ulaşım
98 T Bakırköy/Atakent, 89 Aksaray/Atakent otobüsleri ile ayrıca Metro Atv minibüsleri ile yenibosna´dan, Başakşehire giden minibüsler ile Sefaköy´den Soyak Olimpiyakent B kapısında inilmek suretiyle ulaşım imkanı bulunmaktadır
Servis Bilgisi
Başakşehir, Kayaşehir, Altınşehir, Ataköy, bölgelerinden servisimiz bulunmaktadır ayrıca yeterli sayıda talep olması halinde diğer bölgelere de servisimiz olacaktır.
okulumuz Atakent bölgesinde Soyak Olimpiyakent sitesi içerisinde bulunmaktadır
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İstanbul il merkezine 17 km ve Küçükçekmece İlçe merkezine 3 km uzaklıktadır.
Temmuz Ayı için 9. sınıf boş kontenjan sayısı :1
YGS/LYS´ye giren öğrencimiz bulunmamaktadır.
YGS/LYS'ye giren öğrencimiz bulunmamaktadır.
Oryantring Etkinliği Atletizim Etkinliği Taekwondo Etkinliği Judo Etkinliği
Bilimsel Etkinlikler
Farabi Araştırmaları Merkezi Etkinlikleri, Çocuk Üniversitesi Faaliyetleri, Başakşehir Living Lab Ekinliği, Sosyal Bilgiler ve Müze ilişkisinin ele alınması (Rahmi Koç Müzesi, Sabancı Müzesi, Türkiye İş Bankası Müzesi, Akbank Sanat, İstanbul Arkeoloji Müzesi) Santral İstanbul´da Gizemli Kutular Etkinliği, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi (Simülasyon, Güneş Gözlemevi, Meteoroloji Merkezi)
Proje Çalışmaları