5. SINIFI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

21 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirdiğimiz Proje İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf Kabul Sınavı neticesinde başarı göstererek okulumuzda öğrenim görmeye hak kazanan 72 öğrencimizi tebrik eder, velilerimizin aşağıdaki hatırlatmaları dikkatlice okumalarını tavsiye ederiz.

- Okulumuza kayıt hakkı kazanan 72 öğrencimiz için kayıt ve görüşme işlemleri bu hafta gerçekleştirilecektir.

- Kayıt aşamasında hem okul ve öğrenim süreci hakkında bilgilendirme yapılacak hem de velilerimizle fikir alışverişinde bulunulacaktır.

- 72 öğrencimizden ilk 24'ünün okulumuza asıl kaydı 31 Mayıs Çarşamba günü; ikinci 24'ünün asıl kaydı 1 Haziran Perşembe günü ve üçüncü 24'ünün asıl kaydı ise 2 Haziran Cuma günü yapılacaktır.

- Yapılan sınav neticesinde puan üstünlüğüne göre ilk 72'ye giren ve asil kayıt hakkı kazanan adaylarımızdan çeşitli sebeplerle vazgeçen ve kayıt yaptırmayan olursa, yine puan üstünlüğüne göre yedek listeden sıradaki aday kayıt hakkı kazanmış olacaktır. Hakkından vazgeçen öğrenci sayısı kadar kayıt ise 73. kişiden itibaren yedek listeden yapılacak ve kayıt listesi web sitemizden şeffaf bir şekilde paylaşılacaktır. Yedek kayıtlar 5-9 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek ve 5. sınıf kayıt süreci bu şekilde tamamlanacaktır.

NOT : Kayıt için randevu günü ve saati SMS ile velilerimize ayrıca bildirilecektir.

- Proje okulu olarak, sınav ve süreç hakkındaki tüm bilgilendirme kurumumuz tarafından şeffaf bir şekilde yapılmış olup, sınav sonuçları hem elektronik ortamda detaylı olarak açıklanmış hem de okul girişine liste olarak asılarak duyurulmuştur.

- Sınav puanı haricinde herhangi bir yol ya da yöntemle okulumuza öğrenci kaydı kesinlikle mümkün değildir.

KAYIT İÇİN İSTENENLER:

- 3 top kaliteli fotokopi kağıdı (80 gram olması gerekiyor)

- Kimlik fotokopisi

- 3 adet tahta kalemi

- Öğrenci-Veli-Okul Sözleşme metni (Okulda doldurulacak ve imzalanacak)

- E Okul öğrenci bilgi formu (Okulda doldurulacak)

- Okul Aile Birliğine Bağış dekontu (Okulda yatırılıp dekont alınabilir ya da kayıt sırasında havale-eft yapılabilir)

OKULA YAPILACAK BAĞIŞLAR İÇİN OKUL AİLE BİRLİĞİ HESAP BİLGİLERİ:

(Bağışlar kayıt esnasında elden yatırılabileceği gibi, Okul Aile Birliği hesabımıza havale yoluyla da gönderilebilir. Havale/EFT yapan velilerimizin, ilgili dekontu sehitmehmetguderaihl@gmail.com adresimize konu kısmına öğrencinin adını yazarak göndermesi gerekmektedir. Okul Aile Birliği hesap bilgilerimiz aşağıdadır)

ALICI ADI:  ŞEHİT MEHMET GÜDER AİHL OKUL AİLE BİRLİĞİ

TR13 0001 2009 8780 0016 0002 89

HALK BANKASI /HALKALI ŞUBESİ

NOT: EFT açıklama kısmına sadece öğrencinin adı ve soyadı yazılacaktır.

SERVİS KAYDI YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER

GÜRSOY Turizm İrtibat:  0555 742 24 24 (Erdem Yaldız)

0 212 696 96 65 -  Dahili: 122

Kayıt için gelindiğinde servis yetkilileri de okulda bulunacak ve servis kayıtlarını alacaktır.

Okul kıyafeti ve diğer konularla ilgili de idareden bilgi alabilirsiniz.

OKUL İRTİBAT

0 212 696 96 65 - Dahili: 114  (Nusret Tokur / Sorumlu Müdür Yardımcısı)

(Lütfen bu numarayı kaydediniz, okul ve öğrenci ile ilgili iş ve işlemlerde yalnızca bu numara üzerinden iletişim sağlanacaktır.)

E-posta: sehitmehmetguderaihl@gmail.com

2022 5. SINIF KAYIT KABUL SINAVI SONUÇLARI