İmam Hatip Lisemizin YKS Kampı: Başarıya Giden Yol!

Şehit Mehmet Güder İmam Hatip Lisemiz, öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) daha iyi hazırlanmalarını sağlamak amacıyla sömestr tatili döneminde özel bir kamp programı düzenliyor. Bu kamp, geleceğin doktorlarından mühendislerine, hukukçularından öğretmenlerine kadar birçok alanda başarılı olmak isteyen öğrencilerimize yöneliktir.

İmam Hatip Lisemizin YKS Kampı: Başarıya Giden Yol!

Sevgili öğrenciler ve değerli veliler,

Kampın Özellikleri:

1. Yoğun Ders Programı: Alanında uzman öğretmenlerimiz, YKS’nin temel derslerini kapsayan yoğun dersler sunacak. Matematik, Türkçe, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler derslerinde öğrencilerimizin eksikliklerini gidermeyi hedefliyoruz.
  2. Deneme Sınavları ve Analizleri: Her hafta sonu gerçekleşecek deneme sınavları ile öğrencilerimizin performansını takip edeceğiz. Sonuç analizleri ve bireysel geri bildirimlerle eksiklikleri belirleyip çözüm yolları sunacağız.
  3. Motivasyon ve Rehberlik: Kamp boyunca öğrencilerimizi motive etmek ve hedeflerine odaklanmalarını sağlamak için seminerler ve rehberlik oturumları düzenlenecek.
  4. Sosyal Aktiviteler: Sadece ders değil, aynı zamanda sosyal etkinliklerle de öğrencilerimizin enerjisini yükselteceğiz. Spor, sanat ve kültürel etkinliklerle dolu bir kamp deneyimi sunuyoruz.

Kamp Tarihleri:

• Sömestr Tatili: 22 Ocak - 5 Şubat 2024