ŞEHİT MEHMET GÜDER & AYTEN GÜDER SU KUYUMUZ KAMERUN'DA AÇILDI

Okulumuza adını veren 15 Temmuz Şehidimiz Mehmet Güder ve kıymetli eşi Ayten Güder Annemiz adına Orta Afrika Ülkesi Kamerun'un kırsal bir bölgesinde yaptırılan su kuyumuz dualarla hizmete girdi.

2023 yılı Ortaokul mezunlarımızın ve Ayten Güder Annemizin maddi destekleriyle Kamerun'daki yerel halkın istifadesine sunulan su kuyumuz, Deniz Feneri Derneği'nin Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü 'İyilik Okulu Projesi' bünyesinde '1000 Şehit Su Kuyusu' kapsamında açıldı.

Her gün saatlerce su aramak zorunda kalan kadın ve çocuklar su kuyusunun açılmasıyla büyük sevinç yaşadılar. Su kuyusunun başında dualar eden bölge halkı, Türkiye'ye ve kuyuyu açtıran hayırseverimize teşekkür ettiler. Çocuklar büyük bir sevinçle suyla oynamanın heyecanını yaşadılar.

Bu güzel hayra maddi ve manevi olarak destek olan başta Ayten Güder annemize, 2023 yılı mezunlarımıza ve velilerimize teşekkür ederken; Şehidimiz Mehmet Güder'i de bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

'İyilik her zaman ve her yerde' mottosuyla tüm mazlumların yanında olmaya ve ümmet olma, kardeşlik ve infak etme bilincini başta öğrencilerimiz olmak üzere neslimize aşılamaya devam edeceğiz.

Yayın: 10.03.2024 - Güncelleme: 10.03.2024 21:49 - Görüntülenme: 82