T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - ŞEHİT MEHMET GÜDER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

2023 - 5. SINIF KAYIT SÜRECİ TAMAMLANMIŞTIR

Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulumuz bünyesinde bulunan ortaokul 5. sınıf için 21 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan öğrenci seçme sınavının ardından okulumuzda eğitim görmeye hak kazanan 72 öğrencinin kurumumuza kaydı 30 Mayıs-9 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılmış olup, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için kayıt süreci başarı ile tamamlanmıştır. 

- Yaptığımız sınav neticesinde puan üstünlüğüne göre ilk 72'ye giren ve asil kayıt hakkı kazanan adaylarımızdan çeşitli sebeplerle vazgeçen ve kayıt yaptırmayan öğrencilerin yerine, yine puan üstünlüğüne göre yedek listeden sıradaki aday kayıt hakkı kazanmış ve 78. aday itibariyle 72 kişilik kayıt listesi tamamlanmıştır. (İlk 72 içinden toplamda 6 öğrenci farklı sebeplerle kayıt haklarından feragat etmişlerdir.)

 

- Proje okulu olarak; sınav ve süreç hakkındaki tüm bilgilendirme kurumumuz tarafından 'açık ve şeffaf bir şekilde' yapılmış olup, sınav sonuçları hem elektronik ortamda detaylı olarak açıklanmış hem de okul girişine liste asılarak duyurulmuştur.

 

- Başarı üstünlüğüne göre yapılan kayıtlarla ilgili de, puanlarıyla birlikte tüm liste aşağıdaki bağlantıda açık bir şekilde paylaşılmıştır.

 

- Önemle hatırlatırız ki; 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için 5. sınıf kayıt süreci bugün itibariyle tamamlanmış olup, sınav puanı haricinde herhangi bir yol ya da yöntemle okulumuza öğrenci kaydı kesinlikle mümkün değildir. Okulumuzda ara sınıflarda boşalabilecek kontenjanlar için de dönem başlarında 'Nakil Kabul Sınavı' yapılmaktadır. Akademik Başarı merkezli proje ortaokulumuza kayıt yaptırabilmenin tek kriteri sınav sonucu ve öğrencinin başarı seviyesidir. 

- Okulumuza kayıt hakkı kazanıp işlemlerini tamamlayan sevgili öğrencilerimizi tebrik ederiz, aramıza hoşgeldiniz. Kayıt hakkı kazanamayan öğrencilerimize de bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

 

5. SINIF ASIL KAYIT LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

(Not: Asil kayıt hakkı kazanıp kayıt yaptırmayan öğrencilerin vazgeçme sebepleri isimlerinin yanında belirtilmiştir.)

 

SERVİS KAYDI YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER AŞAĞIDAKİ NUMARADAN BİLGİ ALABİLİRLER :

 

GÜRSOY Turizm İrtibat:  0 555 742 24 24 (Erdem Yaldız)

(NOT: 12 Haziran Pazartesi günü yapılacak olan tanışma ve istişare toplantısına servis sorumlusu da katılacaktır.)

 

OKUL İRTİBAT :

0 212 696 96 65  (ANA HAT) - (Ortaokuldan Sorumlu Müdür Yardımcısı Nusret TOKUR, Dahili Numara: 114)

0 212 696 96 64  (YEDEK HAT)

 

(Lütfen bu numaraları kaydediniz, öğrenci ile ilgili tüm iş ve işlemlerde okul ve idareciler ile sadece kurumsal numaralar ve akıllı telefon uygulamamız üzerinden mesai saatleri içerisinde iletişim kurabilirsiniz.)

 

----------------------------------------------------------

 

TEŞEKKÜRLER

Kayıt döneminde yeni kayıt 5. Sınıf Velilerimizin Okul Aile Birliğimize sağladığı katkı ve bağışlardan dolayı teşekkür ederiz. 

 

....

 

HATIRLATMA


Okulumuza kesin kayıt işlemleri tamamlanan 72 öğrencimiz ve velileri ile, 12 Haziran Pazartesi günü Saat 16:00'da konferans salonumuzda 'tanışma ve istişare toplantısı' yapılacaktır. Toplantının devamında yemek ikramımız olacaktır.

Katılım durumunuz için lütfen bir önceki SMS'teki bilgi formunu doldurunuz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.06.2023 - Güncelleme: 10.06.2023 12:55 - Görüntülenme: 1198
  Beğen | 7  kişi beğendi