T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - ŞEHİT MEHMET GÜDER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

HEDEF YKS 2024

Mrt

Mrt

Mrt

Şbt

Okul rehberlik servisince 11. Sınıf öğrenci velilerine yönelik olarak yks sınav süreci konusunda bilgilendirici seminer düzenlendi. Katılım sağlayan velilerimiz YKS sınavı hakkında ve sınava hazırlanan öğrencilerinin neler yapmaları gerektiği konusunda bilgi edinmiş oldular.

Şbt

Şehit Mehmet Güder İmam Hatip Lisemiz, öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) daha iyi hazırlanmalarını sağlamak amacıyla sömestr tatili döneminde özel bir kamp programı düzenliyor. Bu kamp, geleceğin doktorlarından mühendislerine, hukukçularından öğretmenlerine kadar birçok alanda başarılı olmak isteyen öğrencilerimize yöneliktir.

Ara

Önder İmam Hatipler Derneğinin organizasyonu dahilinde okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik İmam Hatip liselerinden mezun olmuş başarılı üniversite öğrenciler ile söyleşi gerçekleştirdik. 

Söyleşide Öğrencilerimiz sınava hazırlık sürecinde başarılı olmak için imamhatipli ünv öğrencilerinden tiyolar aldılar.  

Ara

14/12/2023 tarihinde Son sınıf Öğrencinlerimizin sınava hazırlamana sürecinde motivasyonlarını arttırmak amacıyla Eğitimci Yaşam Koçu Fatma Selcen İşliyen tarafından Motivasyon semineri yapıldı.

Ara

Okulumuz Son sınıf öğrencilerinin sınava hazırlanma sürecinde gelişimlerini desteklemek amacıyla 

okulumuzda uygulanacak çeşitli düzeylerde ve çeşitli yayınevleri tarafından hazırlanan denemelerin takvimi aşağıdadır.

Kas

Kas

Kas

Kas

Kas

Eyl