Tem

15 Temmuz 2016 günü darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türkiye, milleti ve devletiyle omuz omuza verdiği direniş ve mücadeleyle tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir.

Haz

İstanbul Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek 5. Etnospor Kültür Festivali, yarın başlayacak. Şehit Mehmet Güder Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi olarak lise ve ortaokul öğrencilerimizi bu etkinliğe ücretsiz olarak götüreceğiz. Servisler sabah okulumuzdan kalkacak.  5. Etnospor Kültür Festivali'ne katılacak misafirleri, yoğun bir program bekliyor.

May

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Uygulayan İmam Hatip Ortaokulları etkinlikleri

May

Okulumuzda her yıl düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı 12-13 Mayıs 2022 tarihlerinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Nis

İstanbul ilinde yoğunlaştırılmış yabancı dil programı uygulayan imam hatip ortaokulu 5. sınıf öğrencilerine yönelik ingilizce kelime yarışmasının 1. Aşaması 21.04.2022 tarihinde yapıldı.