Şbt

Okulumuzda bulunan İngilizce hazırlık sınıfı öğrencilerimize yönelik Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından, Türkiye genelinde "Hazırlık Programı Uygulayan İmam hatip Liseleri"nde yapılan Yabancı Diller 7. Merkezi İzleme sınavını başarı ile tamamladık. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Abdülhalik Baş okulumuzu ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Eyl

Müdür Yardımcımız Murat Şahin'in TOKİ Güneşparkevleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne okul müdürü olarak atanmasının ardından, Bağcılar Hızır Reis Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden ilçemize görevlendirilen Nusret Tokur bugün itibariyle yeni Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Eyl

Sabahattin Zaim Üniversitesi Camii İmam Hatibi olup okulumuzda da Kur'an derslerine giren Alaattin Özdemir hocamız, Bosnalı bir Müslüman tarafından camilerine hediye edilen Osmanlı'dan kalma 400 yıllık el yazması Kur'an-ı Kerim'i öğrencilerimizle birlikte inceledi.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı bugün itibariyle başladı. Hepimiz için hayırlı olsun...

Ekm

2019 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

SINIFLARIN DERS PROGRAMINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ