Tem

Binlerce öğrencinin merakla beklediği liselere giriş tercih sonuçları 22 Temmuz Pazartesi itibariyle açıklandı. Tercihleri sonucunda okulumuza yerleşen tüm öğrencileri tebrik eder ve yeni eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz. Okulumuza yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri için 25.07.2019 tarihinden itibaren  okulumuza gelerek aşağıda belirtilen belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

15 TEMMUZ...
Okulumuza adını veren Şehit Mehmet Güder ve bütün şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle andık. Millet olarak birlik ve beraberliğimizin yıl dönümünde duygulu anlar yaşandı. Okulumuza teşrif eden ilçe protokolüne, şehidimizin ailesine, okul müdürlerimize, misafir ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Tem

15 Temmuz Şehidimiz Mehmet GÜDER ve Murat KOCATÜRK'ün kabrini ğrencilerimizle ziyaret ettik. Ardından Şehidimiz Mehmet Güderin Eşi Ayten Ablamızı evinde ziyaret ederek hayır dualarını aldık.

5. SINIF KAYIT SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Haz

PROJE İMAM HATİP LİSELERİ İLE İLGİLİ MERAK EDİLEN TÜM SORULARA ULAŞMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ

Haz

TÜRKİYE'DE İLK VE TEK!!!

Okulumuzda Türkiye'de ilk olarak Çince hazırlık programı uygulanmaya başlanıyor.

Bilindiği gibi Dünya nüfusunun yaklaşık beşte biri Çince konuşmaktadır. Bunun yanında gelişen Dünya dengelerinde Çin'in ağırlığı her geçen gün artmaktadır. Çince konusunda Türkiye'de daha önce yapılan çalışmalar, günümüz gelişmeleri dikkate alındığında yetersiz kalmıştır. Gerek özel sektörde gerekse kamu sektörlerinde Çince bilen kişi ihtiyacı giderek artmaktadır. Bunun sonucunda Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Çince hazırlık programı uygulanmasına karar vermiştir.

ŞEHİT MEHMET GÜDER BİLİM OLİMPİYATI SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

SONUÇLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

18/02/2019 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ SINIFLARIN DERS PROGRAMI

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINIFLARIN DERS PROGRAMI

Okul Giriş Çıkış saatleri ekte paylaşılmıştır.

Tüm Öğrencilerimiz sabah 08:20 de okul önünde okul kıyafetleri ile sıra olacaktır.