Haz

5. Sınıf öğrenci alımına yönelik olarak 29 Mayıs Pazar Günü Saat 10.30'da gerçekleştirmiş olduğumuz Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 5. Sınıf Öğrenci Kabul Sınavı sonuçları belli oldu. Sınava giren öğrencinizin sonucunu öğrenmek için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız ve TC kimlik numarası ile giriş yapınız.

May

Geçmiş yıllarda uygulanan sınavlarda kullanılan sorulardan oluşan deneme sınavı oluşturulmuştur.

Soruların zorluk kolaylık durumları ve soru sayıları gerçek sınava örnek teşkil etmeyebilir.

Yarınki Proje İHO Giriş Sınavına girecek tüm adaylara başarılar dileriz.

NOT: Deneme sınavı asıl sınavdan bir gün önce web sitemizde yayınlandı fakat teknik problem nedeniyle geç gelen bilgi SMS'lerinden dolayı özür dileriz.

Nis

Okulumuz ortaokul bölümü, Küçükçekmece'deki ilk ve tek Erkek Proje İmam Hatip Ortaokuludur. Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulları bünyesinde bulunan İmam Hatip Ortaokullarına öğrenci alımı ise 'sadece sınavla' yapılmaktadır. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için okulumuza merkezi sınavla toplam 72 erkek öğrenci alınacaktır. Sınava girecek öğrencilerin ve velilerinin aşağıda yazılan açıklamaları dikkatlice okumalarını tavsiye ederiz. (Sayfanın en altındaki ön başvuru formunu doldurmayı unutmayınız)

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 06.09.2021 tarihi itibariyle geçerli ders programımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Yeni dönemin tüm öğretmen ve öğrencilerimiz için hayırlar getirmesini dileriz.

Eyl

Hazırlık Sınıfı Yeterlilik/Muafiyet Sınavı hakkında önemli duyuru...

2019 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL KURULU

ÖĞRETMEN DERS VE NÖBET PROGRAMLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ..

OKULUMUZ DERS GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

Tem

Okulumuzu kazanan bütün öğrencilerimizi ve ailelerini bu başarıda emeği geçen bütün paydaşları tebrik ediyoruz.

2019 LGS yerleştirme sonuçlarına göre okulumuzu kazanan öğrencilerimizin iş ve işlemleri 25 Temmuz - 4 Eylül 2019 tarihleri arasında (10.00 - 14.30)yapılacaktır.

May

2. DÖNEM ÖĞRETMENLERİMİZİN DERS VE NÖBET PROGRAMLARI